24/7 glasservice in Delft

Glashandel Zantman, de glas expert in de regio Delft, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U bent bij ons glasbedrijf verzekerd van een uitstekende glasservice. Wat uw probleem of wens op het gebied van glas ook is, wij hebben een passende oplossing. Niet voor niets hebben wij veel tevreden klanten in Delft en omstreken en staan wij bekend als een betrouwbare glasservice. Gemaakte afspraken komen wij altijd na, en bij ons staat kwaliteit op nummer één.

Bij glasschade staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw glasprobleem in Delft of omstreken op te lossen. Wij beschikken over een enorme hoeveelheid aan glassoorten in allerlei dikten en kleuren. Hebben wij uw glas toevallig niet voorradig? Dan zorgen wij voor een passende tussenoplossing en komen we vervolgens snel naar u toe voor de definitieve oplossing.

Heeft u speciale glaswensen? Of heeft u vragen over onze 24-uurs spoedservice? Neem gerust contact met ons op. Wij komen bij u langs en wij stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons gratis bereiken door te bellen naar 015 - 808 01 43. Ook kunt u het online formulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Wij helpen u graag verder.