Professionele glaszetter nodig in Delft?

Dan moet u bij Glashandel Zantman zijn. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen en repareren van allerlei soorten glas. In Delft en in de omgeving van Delft zijn wij werkzaam voor vele tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij zijn uw betrouwbare, snelle en vakbekwame glas expert in Delft en vlakbij Delft.

U kunt een glaszetter in Delft en in de buurt van Delft inschakelen voor verschillende vragen en of problemen op het gebied van glas. Wij zijn een allround glasbedrijf. Van nieuwbouw en renovaties tot verbouwingen: met een glaszetter van ons zit u goed! Een glaszetter van onze glashandel kan onder meer het volgende voor u realiseren:

  • Spoed glasreparatie
  • Het zetten van allerlei soorten glas, zowel enkel als dubbel
  • Passende tussenoplossingen bij glasschade of verbouwingen
  • Speciale glasprojecten: glazen deuren, douchecabines en nog meer
  • Isolerende beglazing

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u vragen over onze glaswerkzaamheden of prijzen? Een glaszetter van onze glashandel komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om uw situatie te bekijken. Op basis daarvan stelt de glaszetter een vrijblijvende offerte voor u op. Hierin specificeert de glaszetter de uit te voeren werkzaamheden, de prijs en het tijdbestek waarin wij uw wensen kunnen realiseren. Wij komen onze afspraken altijd na! Niet voor niets staan wij in Delft en in de regio Delft bekend als betrouwbaar.