Glashandel Delft

Wanneer u in Delft op zoek bent naar een glashandel kunt u terecht bij Glaspunt B.V.. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw glasschade in Delft en omstreken te herstellen. Verder is ons glasbedrijf gespecialiseerd in glaszetten. Of het nu gaat de beglazing in uw nieuwbouwwoning of kantorenpand of om het vervangen van uw glas tijdens een verbouwing of renovatie: bij onze glashandel bent u aan het juiste adres! In en om Delft hebben wij veel tevreden klanten.

Glas plaatsen is echt vakwerk, laat het over aan een professional

Glaszetten is een secuur werk. Kitafdichting en goede ventilatie tussen en onder het glas bepalen in hoge mate de uiteindelijke kwaliteit van het kozijn, het raam of de deur. Van alle schades en tekortkomingen die wij als glasbedrijf binnen de eerste tien gebruiksjaren tegenkomen, is het overgrote deel te wijten aan beglazingsfouten. Schakel daarom een professionele glashandel in voor het laten zetten van glas! Onze glaszetter in Delft beschikt over de kennis en ervaring om vakwerk af te leveren.

Laat u adviseren over isolatieglas

Als glashandel plaatsen wij verschillende soorten isolatieglas in de regio Delft. Het is overal toepasbaar. Verschillende soorten die onze glashandel levert zijn onder andere HR+ en HR++. HR+ is luchtgevuld. HR++ is gasgevuld, iets wat u zeker zult merken in uw stookkosten en dus in de portemonnee! Zomers houdt het tevens de warmte buiten. Kortom: schakel de glashandel in voor isolatieglas en u zit er zowel zomers als ’s winters comfortabel bij in uw woning.