Glazen scheidingswand

Beklemmen de muren u en heeft u behoefte aan meer natuurlijk lichtinval? Zorg dan voor een glazen scheidingswand in uw kantoor of woonkamer. Wij hebben een groot assortiment aan glazen scheidingswanden en kunnen u altijd op korte termijn van dienst zijn. Lees hieronder alles over dit product en over onze diensten. Direct hulp nodig van onze glaszetter in Delft? Bel gerust: 085 - 106 13 75. Glaspunt B.V. staat voor u klaar.

Waarom een glazen scheidingswand?

Glazen scheidingswanden worden steeds populairder. Het leven speelt zich voor een groot deel van de tijd binnen af. Als je zo lang binnen moet zitten, voor werk of voor iets anders, dan kunt u wel eens het gevoel hebben dat de muren op u afkomen. Sommige kantoren zijn ook zo ingericht dat er allemaal verschillende hokjes ontstaan. Er is ook een trend ontstaan waarbij iedereen in een grote ruimte werkt en waarbij er dus geen sprake is van muren. Dit kan heel prettig werken, maar kan door sommigen ook ervaren worden als chaotisch, waardoor je snel afgeleid wordt.

Een mooie tussenoplossing is de glazen scheidingswand. Het is een afscheiding, maar het ruimtelijke effect wordt wel behouden. Naast het ruimtelijke effect wat er gecreëerd wordt heeft een glazen scheidingswand nog meer voordelen:

  • het biedt natuurlijk lichtinval;
  • het ruimtelijke effect en de natuurlijke lichtinval bevorderen de stemming;
  • het ziet er stijlvol uit;
  • het is goed geïsoleerd;
  • het is praktisch, makkelijk schoon te maken en je kunt er op schrijven.

Glazen scheidingswand toepassingen

Hierboven wordt er alleen gesproken over een scheidingswand van glas voor op kantoor of in uw woonkamer, maar er zijn veel meer toepassingen. Bekijk ze hieronder.

Badkamer

Op de wanden in de badkamer zitten meestal tegels. Er wordt al veel vaker voor een gladde muur gekozen, zodat er geen naden zijn waar vuil en aanslag in terecht kan komen. Ook met glas heeft u hier geen last van. Glas is makkelijk schoon te houden. Het is dus erg hygiënisch en ook nog eens erg stijlvol. U kunt kiezen voor een glazen douchewand bijvoorbeeld.

Serre

Heeft u een grote tuin? Dan kunt u ervoor kiezen om een serre aan uw woning vast te maken. Een uitbouw kan helemaal van glas gemaakt worden zodat u enorm veel lichtinval heeft. U kunt droog en warm zitten, terwijl u het gevoel heeft buiten te zijn. Wij leveren goed geïsoleerd glas en kunnen u snel van dienst zijn.

Kas/tuinhuis

Ook voor een kas of tuinhuis kunt u glazen wanden gebruiken. Dit is een beetje vanzelfsprekend voor een kas, maar bij ons kunt u kiezen tussen verschillende soorten scheidingswanden, vandaar dat wij het nog even benoemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden: 085 - 106 13 75.

Balkon

Een balkon heeft uiteraard een balustrade. Deze kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Een balustrade van glas is een gewaagde keus. Uiteraard zal er alleen onbreekbaar glas gebruikt worden. Het is wel van belang dat u geen hoogtevrees heeft uiteraard. Er kan ook gekozen worden om een deel van de balustrade van glas te maken.

Glazen scheidingswand plaatsen

Een specialist in glas kan u helpen met een glazen scheidingswand plaatsen. Gaat het om 1 scheidingswand, dan kunt u het wellicht zelf plaatsen. Gaat het om een hele wand of een ander speciaal project, dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Glaspunt B.V. is gespecialiseerd in ieder type glas. Al jaren zijn wij een begrip in Delft en omgeving. Naar scheidingswanden kunt u ons ook inschakelen voor het vervangen van glas in ramen en deuren en voor glas-in-lood. Bel gerust 085 - 106 13 75 of vul ons contactformulier in.