Glassoorten Delft

In onze glashandel in Delft hebben wij een groot assortiment aan glassoorten. Denk hierbij aan:

  • dubbel glas/HR glas
  • HR+, HR++ en HR+++ glas
  • zonwerend glas
  • geluidswerend glas
  • glas-in-lood
  • glazen scheidings-/douchewanden

Onze glaszetter in Delft plaatst alle glassoorten in Delft voor u. Lees hieronder alles over de verschillende glassoorten en wat wij voor u kunnen betekenen. Direct HR+, HR++ of ander soort glas plaatsen? Bel gerust 085 - 106 13 75 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dubbele glassoorten

Dubbel glas is tegenwoordig vanzelfsprekend. Enkel glas geeft simpelweg minder isolatie en laat meer geluid door. Dubbel glas laten plaatsen? Wij plaatsen elk type dubbel glas dat u wilt. Lees hieronder meer over de verschillende soorten dubbel glas.

HR+, HR++ en HR+++ glas

Het verschil tussen dubbel glas en HR glas is dat er bij HR glas een speciale coating tussen het glas zit. Deze speciale coating geeft extra isolatie. De coating zit tussen de twee lagen glas in. De coating of het laagje dat tussen het glas is geplaatst is door de jaren heen verbeterd in kwaliteit, vandaar de verschillende glassoorten binnen het HR glas. Met HR++ glas plaatsen gaat u bijvoorbeeld nog weer een stapje verder. In HR++ glas zit bijvoorbeeld geen lucht tussen de glasplaten maar gas, wat ook weer een betere isolatie geeft. HR+++ geeft nog weer een betere isolatie door de drie lagen glas.

Zonwerend glas

Zonwerend glas geeft volledige bescherming tegen het licht van de zon. Dit komt door de speciale coating die in het glas is verwerkt. Zonwerend glas weert niet alleen het licht van de zon, maar houdt warmte ook buiten en in de winter houdt het de warmte binnen. Uiteraard is zonwerend glas ook glas dat goed isoleert, zodat u ook dat voordeel meepakt.

Geluidswerende glassoorten

Tegenwoordig kan er heel gemakkelijk geluidswerend glas geplaatst worden. Dit is glas met een geluidswerende folie (PVB). Deze folie zorgt ervoor dat geluid van buiten de woning niet binnenkomt. Het glas biedt goede isolatie en is volledig transparant. Het ziet er uit als gewoon glas, maar biedt enorme voordelen wanneer u naast een snelweg of spoor woont of in een drukke stad.

Glazen scheidings-/douchewanden

Hoe meer glas u in uw woning of bedrijfspand plaatst, hoe meer natuurlijk licht er binnenvalt. Natuurlijk licht is gezonder voor de ogen dan kunstmatig licht en maakt ook nog eens de sfeer en daardoor het humeur van de medewerkers beter. De concentratie wordt er ook door bevorderd. Bent u bang voor teveel afleiding door glazen wanden? Hier zijn allerlei oplossingen voor. Lees meer over glazen scheidingswanden en glazen douchewanden.

Glas-in-lood

Wij zijn een ervaren glasspecialist die onder meer glas-in-lood plaatst. Ons glas-in-lood  kan worden toegepast op monumenten in de stad, maar hetwordt ook steeds bekender bij particulieren die op zoek zijn naar iets nieuws. Glas in lood geeft enorm veel sfeer en is praktischer dan u denkt. Tegenwoordig is al het glas in lood dubbelglas en biedt goede isolatie. Denk bijvoorbeeld aan schuifdeuren van glas-in-lood, waardoor u prachtige lichtinval in uw woning creëert.

Glassoorten kiezen

Het kiezen voor de geschikte glassoort voor u en uw woning kan lastig zijn. Bij Glaspunt B.V. in Delft bent u in het bijzonder aan het juiste adres voor uitgebreid advies over verschillende glassoorten. Al onze glaszetters hebben jaren ervaring in het plaatsen van glas. Bel gerust 085 - 106 13 75.