Glasschade in Delft? Wij lossen het op!

Heeft u glasschade in Delft of omstreken? Glaspunt B.V., glaszetter in Delft, heeft uw glasschade zo verholpen. Wij staan garant voor een snelle en efficiënte oplossing voor al uw glasproblemen of -schade. Wij hebben een ruim assortiment aan glassoorten. In vrijwel alle gevallen kunnen wij uw glasschade dus direct volledig herstellen. Hebben wij uw glassoort toevallig niet op voorraad? Dan bestellen wij deze direct. Intussen zorgen wij voor een passende tussenoplossing.

Spoedservice in Delft en omstreken

Bij glasschade in en om Delft kunt u gebruikmaken van onze speciale spoedservice! Deze service houdt in dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn als u schade aan uw beglazing heeft. Indien nodig, komen wij dus ook ’s avonds laat nog uw glasschade oplossen. Bel ons meteen, want wij zijn altijd bereikbaar. Aarzel dus niet om contact op te nemen bij glasschade, wat voor tijdstip het ook is. Wij vervangen overigens alle soorten glas, dus ook bij beschadigingen aan bijvoorbeeld uw glazen deur of balkonbeglazing zijn wij u van dienst.

U woont of werkt in Delft of omgeving en u hebt glasschade? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 - 106 13 75. Ons contactformulier invullen mag ook, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.