Kosten HR++ glas inclusief plaatsen

De kosten voor HR++ glas inclusief plaatsen zijn afhankelijk van een aantal zaken:

  1. het aantal m² glas dat geplaatst moet worden
  2. de staat en materiaal van het raam
  3. het uurtarief van de glaszetter
  4. prijs van het glas
  5. recht op subsidie

De kosten voor HR++ glas zullen altijd afhangen van uw persoonlijke situatie. Hieronder leggen wij uit hoe u de kosten HR++ glas inclusief plaatsen zelf kunt berekenen. Onze glaszetter in Delft kan u ook direct vertellen waar u aan toe bent. Bel ons gerust op 085 - 106 13 75 of neem contact op via ons contactformulier.

Kosten HR++ glas inclusief plaatsen zelf berekenen

Met kennis van bovenstaande punten kunt u zelf een berekening maken. Hieronder geven wij een inschatting van de kosten HR++ glas inclusief plaatsen. Uiteraard is het een inschatting en kunnen de daadwerkelijke kosten hiervan afwijken.

  • Aantal m²: de glaszetter meet het precieze oppervlak op. Als u een inschatting wilt maken moet u de lengte x de breedte van de sponning nemen.
  • Wanneer het raam zelf ook aan vervanging toe is of wellicht gerenoveerd kan worden, dan moet u ook rekening houden met deze kosten.
  • Voor de kosten van de glaszetter zelf moet u rekenen op zo’n €40 – €74 per uur.
  • De prijs van HR++ glas begint vanaf €70 – €80 per m². Er zijn verschillende soorten HR glas met daarbij horende prijzen. Deze kunnen ver uit elkaar liggen afhankelijk van het type glas en de kwaliteit.
  • Of u recht heeft op subsidie leest u hieronder.

HR++ glas subsidie

Er is een grote kans dat u HR++ glas subsidie kunt krijgen. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen wilt u subsidie voor HR++ glas kunnen krijgen:

   • Het huis dat u voorziet van HR++ glas moet uw eigendom zijn.
   • U moet de installatie door een bouwinstallatiebedrijf laten uitvoeren, dus niet zelf.
   • U moet minimaal 2 delen van uw woning isoleren, dus naast het plaatsen van HR++ glas, moet u ook bijvoorbeeld de vloer of uw dak isoleren. U mag ook 1 deel isoleren en daarbij ofwel een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet installeren.
   • Er gelden minimale isolatiewaarden waar het HR++ glas aan moet voldoen, zie de tabel hieronder:
   • Er geldt een minimaal aantal m² dat u moet vervangen.
   • Nieuwe ramen met HR++ glas gelden niet, het moet bestaand glas vervangen.
Subsidiebedrag per m2 Minimaal m2 glas Maximaal m2 glas Minimale isolatiewaarde (U-waarde)
€35 10 45 1,2

 

Meer informatie over HR++ glas subsidie vindt u op www.rvo.nl

Waarom Glaspunt B.V. in Delft?

De kosten HR++ glas inclusief plaatsen zijn bij Glaspunt B.V. in Delft te vergelijken met bovenstaande indicaties en andere glaszetters in de regio. Vraag ons altijd voor een specifieke indicatie in uw situatie. Wij maken voor u een heldere offerte op maat. Onze glaszetters zijn stuk voor stuk gediplomeerde en ervaren specialisten. Wij zijn ook gespecialiseerd in bijzonder vakwerk, zoals glas-in-lood. Onze passie voor glas als ambacht maakt ons uniek. Wij leveren alleen kwaliteit.

Bekijk onze projecten en ons werk op de website, zodat u een idee heeft wat wij u kunnen bieden, want daar gaat het om. Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak op
085 - 106 13 75 of vul ons afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.